Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

9 razloga zašto izabrati COSORI friteze na vruć vazduh umesto nezdravih običnih friteza!

Da li i Vaša deca obožavaju pržene krompiriće? Je li i u Vašem domu nezamisliv ručak bez pohovane piletine? Da li biste želeli tokom nedelje da večerate pohovni sir, ali ne podnosite miris ulja? 

Neugodan miris je samo jedan od problema koji nastaju prilikom pripreme hrane u ulju. Sve više ljudi postaje svesno koliko je nezdravo pržiti hranu u dubokom ulju. A glavna razlika između friteze na vruć vazduh i konvencionalne friteze jeste količina ulja. 

U tradicionalnoj fritezi hrana se prži u velikoj količini ulja. S druge strane, friteza na vruć vazduh nudi mnogo zdraviji način kuvanja.

Učestalo visok unos masti takođe može dovesti do gojaznosti, bolesti kardiovaskularnog sistema, pa čak i raka. Sadržaj masti u hrani se može povećati za 20% tokom prženja. Time se povećava i udeo kalorija i vitamina.  

To možete izbeći tako što ćete umesto obične friteze upotrebiti Cosori fritezu na vruć vazduh.

 

 

Za razliku od obične friteze, Cosori friteza na vruć vazduh upotrebljava minimalno do nimalo ulja za pripremu hrane, te su stoga krajnji rezultat jela koja sadrže značajno manju količinu masti i samim tim su mnogo zdravija.

Koje su dodatne prednosti Cosori friteza na vruć vazduh u odnosu na konvencionalne friteze?

  • Manje ulja - dok većina jela zahteva samo nekoliko kapljica ulja za pripremu, ta količina ulja nije ni približna količini ulja koja Vam je potrebna za pripremu u tradicionalnoj fritezi.

  • Multifunkcionalnost - pored prženih krompirića, takođe Vam omogućuje kuvanje povrća, mesa, pa čak i, na primer, slatkiša.

  • Prilagođena korisniku - jednostavna je za upotrebu. Sadrži ekran osetljiv na dodir, koji Vam omogućava brz i jednostavan izbor funkcija kojima se želite koristiti. COSORI friteza na vruć vazduh dolazi sa podrazumevanim programima za pripremu raznih recepata, stoga možete jednostavno pripremiti, ne samo pržene krompiriće, već i druga jela.

  • Sigurna - mnogo je sigurnija za upotrebu jer Vas vrelo ulje ne može opeći! Stoga je još lakše ostaviti je Vašem detetu koje tek uči da kuva!

  • Jednostavna za čišćenje - premaz protiv lepljenja sprečava zadržavanje ostataka, a korpa je jednostavna za čišćenje. 

  • Možemo reći zbogom mirisu ulja koji ostaje u kući danima.

  • Ekonomična je - nije Vam potrebno ulje za kuvanje, a zato što se brže zagreje od konvencionalne pećnice, energetski je efikasnija. 

  • Ekološki prihvatljiva - tokom prženja ne proizvodi se iskorišćeno ulje, stoga se ne morate brinuti gde ćete odložiti kontanimirano ulje!

  • Možete uštedeti na prostoru - može se čak upotrebljavati i umesto mikrotalasne pećnice, jer dobro podgreva hranu, a u manjem domaćinstvu može čak zameniti konvencionalnu pećnicu.  

 

Uz Cosori fritezu na vruć vazduh možete pripremiti zdravu večeru za samo 30 minuta. Ne samo da je brža od pice koju ste naručili, već znate tačno šta jedete i koji su sastojci upotrebljeni za pripremu Vaše večere ili ručka!  

Cosori friteza je savršena i za iskusne kuvare, ali i za one koji ne vole uveče provoditi vreme u kuhinji, a žele pripremiti brzu večeru za nekoliko osoba. 

Jednim pečenjem možete pripremiti večeru za do četiri osobe u roku od pola sata, a ne morate se brinuti ni o slučajnim gostima!

Zadržite izvanredne ukuse a brigu o višku kalorija ostavite po strani uz COSORI fritezu na vruć vazduh.