Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Dual Basket 8.5L Air Fryer

Cosori
37,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

Ukupni kapacitet 8.5 litara, dve odvojene korpe zapremine po 4.25 l

Kristalno čisti prozori i unutrašnja rasveta

Širok raspon vremena i temperature

Brza funkcija 8 u 1

Snaga 1750 Watt

TEŽINA:    9 kg

DIMENZIJE:    39.1 x 44,0 x 30,3 cm (dužina x širina x visina)

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CAF-R901-AEU
37,990 RSD
Količina:db

Opis

Prilozi i meso kao i kompletno glavno jelo mogu se bez problema pripremiti u isto vreme u Cosori Dual Basket fritezi na vruć vazduh ukupnog kapaciteta 8,5 litara i sa prozorima za gledanje.

Ako imate veliku porodicu ili mnogo prijatelja ili želite dodatnu pogodnost, potrebna vam je Cosori friteza sa dve korpe od po 4,25 litara za kuvanje dva obroka ili kompletnog glavnog jela odjednom. Zahvaljujući prozorima za gledanje i osvetljenju, ne morate čak ni da otvarate korpe tokom kuvanja, tako da možete na prvi pogled da vidite da li su krompir ili meso dovoljno pečeni. Zdrava hrana je neophodna, ali nemamo vremena da provodimo sate u kuhinji; to se ne uklapa u životni stil većine ljudi. Dakle, friteza Cosori Dual Basket od 8,5 litara je odličan način da ostanete zdravi, štedeći novac, vreme i energiju.

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana


Brzina i efikasnost sa duplom korpom
Čitav asortiman glavnih jela, priloga i mesa može se pripremiti brzo i istovremeno u Cosori Dual Basket Air fritezi, zahvaljujući dve korpe od 4,25 litara. Sa ukupnim kapacitetom od 8,5 litara, obezbeđuje da se veće količine i različita jela mogu bez problema pripremiti za porodicu i prijatelje u isto vreme. Pomaže da unesete raznovrsne i zdrave obroke bez ulja u vaš svakodnevni život.


Osam brzih funkcija za raznovrsnost i udobnost 

Dve korpe se mogu podešavati nezavisno, a možete izabrati dve najpogodnije od 8 unapred podešenih funkcija. Možete da kuvate prilog i meso paralelno ali na različitim programima da biste dobili najbolji mogući rezultat. Sa funkcijom Sync Finish, obroci se mogu kuvati u isto vreme, ali se ni jedno ne hladi dok se drugo još peče. Takođe možete da podesite Sync Cook, gde pravite jednu veliku seriju istog jela sa istim podešavanjima, ali u 2 odvojene korpe—sve to, naravno, uz potpunu pouzdanost Cosori friteza.

 

Očistite prozore da biste jednim pogledom mogli da vidite svoje obroke
Cosori friteza sa dve korpe ima prozor na svakoj korpi, tako da možete jednim pogledom da proverite dokle su stigli vaši obroci. Ovo eliminiše potrebu da se korpe nepotrebno otvaraju i izbegava se prekuvavanje i izlazak vrućeg vazduha iz korpe. Ova funkcija daje veći osećaj sigurnosti onima koji su još uvek neiskusni, jer mogu pratiti kako se hrana priprema.

Širok raspon vremena i temperature 
Veliki vremenski i temperaturni opseg nudi obilje mogućnosti. Do 48 sati rada i temperature između 35°C i 230°C mogu se lako podesiti prema vašim potrebama. Dakle, kao i kod svih Cosori modela, imate unapred podešene programe – u ovom slučaju osam funkcija – i možete ručno da podesite temperaturu i vreme kako vam najviše odgovara.

Energetska i vremenska efikasnost u svakodnevnom životu
Jedna od najznačajnijih prednosti friteze u odnosu na konvencionalnu rernu je ta što možete postići željenu temperaturu za manje od 5 minuta. Nasuprot tome, gasnim ili električnim rernama je potrebno najmanje 15 minuta da postignu istu željenu temperaturu. Dakle, korišćenjem Cosori friteze, s jedne strane, smanjujete korišćenje električne energije i štedite novac. Sa druge strane, vreme provedeno u kuhinji i vaša energija biće produktivnije iskorišćeni, jer neće biti praznog hoda i nepotrebnog čekanja.

Lako se čisti
Kao i kod svih Cosori proizvoda, Cosori Dual Basket friteza se brzo i lako čisti, jer premaz protiv lepljenja znači da se hrana ne lepi za korpe, ali ako dobijete neku ozbiljnu prljavštinu, možete je staviti u mašinu za pranje sudova i ona će vam ih oprati.

SADRŽAJ PAKETA


1 x Cosori Dual Basket Air Fryer

1x Stalak za pečenje

1x Stalak za ražnjiće i 5 ražnjića

2x Uklonjiva stalka za pečenje

2x Uklonjive korpe

1 x Uputstvo

 


Lako jedite zajedno: Od jutra do mraka se krećemo, radimo i jurimo sa jednog na drugo mesto. A na kraju napornog dana, večera je još jedan zadatak za koji se treba pripremiti. Mnogi bi da umanje gnjavažu i dobiju večeru odmah, ali naše zdravlje zavisi od toga šta i kako jedemo. Sa svojim programima koji se sinhronizuju, odvojenim korpama od 4,25 litara i prostranim prozorima za pregled, Cosori friteza sa dve korpe može pomoći celoj porodici da pojede nešto ukusno zajedno, brzo i bezbedno.


Praktično iznutra, elegantna jednostavnost spolja: Cosori friteza sa dve korpe se ističe iznutra i spolja, sa duplom korpom od 4,25 litara i osam unapred podešenih programa za brzo kuvanje dovoljno hrane za celu porodicu. Takođe možete biti sigurni da ćete imati kuhinjski uređaj koji će svojim čistim dizajnom i kvalitetnim materijalima biti dragulj vašeg kuhinjskog pulta.


Dvostruke porcije, raznovrsna jela, sve u savršenoj harmoniji: Cosori DUal Basket friteza ima osam funkcija na dodir: pečenje na vruć vazduh, prženje, pečenje, roštiljanje, dehidratacija, podgrevanje, sinhronizacija kuvanja i sinhronizacija završetka. Multifunkcionalni uređaj koji može sam da zameni bezbroj drugih kuhinjskih aparata, može da pripremi velike porcije za porodicu na raznovrstan i usklađen način.


 

Bogatstvo mogućnosti: Sa Cosori Dual Basket fritezom, ulažemo u kuhinjski uređaj sa raznovrsnim programima i širokim temperaturnim opsegom od 35°C do 230°C, što nam daje mogućnost da pripremimo širok asortiman zdravih jela, od sušenja do pečenja, sve u jednom kuhinjskom aparatu.


Svest se nastavlja u kuhinji: Danas je neophodno biti svestan u svim oblastima života; kuhinja nije izuzetak. Svesnost može uštedeti vreme i novac, jer Cosori friteza sa dve korpe koristi do 55% manje energije od konvencionalne rerne.


Funkcije prilagođene korisniku: Pored toga što se lako čisti, pa čak i može da se pere u mašini za sudove, Cosori friteza sa dve korpe ima i druge funkcije prilagođene korisniku. Njene jasne, jednostavne kontrole na dodir omogućavaju vam da prilagodite nivo toplote, vreme kuvanja i unapred podešene programe. Naravno, naći ćete i odlične recepte od Cosori Chefs-a, kojima možete pristupiti za nekoliko sekundi putem besplatne aplikacije VeSync.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Priložena dokumentacija

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!