Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Lite 2.1-Quart Mini Friteza na vruć vazduh

Cosori
9,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

Kompaktan i moderan dizajn

Funkcije prilagođene korisniku

Veoma tih pri radu

Jednostavan za čišćenje

Kapacitet: 2L

TEŽINA:    2,37 kg

DIMENZIJE:    25,6 x 26,7 x 21,1 cm

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CAF-LI211-AEUR
9,990 RSD
Količina:db

Opis

Hrskave grickalice bilo kad i bilo gde

Ukoliko želite da iskusite proces pripreme jela na vruć vazduh ali još uvek niste sigurni da je to isplativa opcija za jednočlano domaćinstvo, Cosori Lite Mini friteza sa 2-litarskom rernom na vruć vazduh mogla bi biti pravo rešenje. Ona je savršen stalni saputnik za brzinske večernje grickalice ili za uzbudljivu dnevnu užinu umesto dosadnog i hladnog sendviča. Ako su vam vikendi užurbani a svakodnevno ste u nedoumici koji obrok da spremite, Cosori Lite Mini će vam pomoći u tim situacijama jer njen kompaktan dizajn omogućava da je ponesete sa sobom kud god da pođete.
Ovaj praktičan mali uređaj uvek će vam biti pri ruci, a zagrejaće hranu i učiniti je hrskavom za tren oka, bilo kad i bilo gde.


2 godine garancije

Vreme isporuke: 1 - 2 radna dana


Kompaktan dizajn
Zahvaljujući dizajnu koji štedi prostor, ne morate brinuti da li ćete naći mesta i u najmanjim kuhinjama.


Izuzetno jednostavna za korišćenje 

Kontrolna tabla je jednostavna za korišćenje, a pored četiri unapred postavljene funkcije omogućava vam i da sami programirate funkcije koje vama odgovaraju.

 

Veoma tiha pri radu 
Obzirom da ispušta zvuk od samo 48dB, možete gotovo potpuno neprimetno pripremati vaša omiljena jela na poslu ili tokom relaksacije.

Čisti se lako 
Zahvaljujući nelepljivom premazu, čišćenje korpe je veoma jednostavno - vlažne maramice biće potpuno dovoljne za manje mrlje, dok će za ove veće mašina za pranje sudova biti pravo rešenje.

Zdravi obroci gotovi su za tren
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji za cirkulaciju vazduha, Cosori Lite Mini friteza na vruć vazduh pretvara vaša omiljena jela u hrskave poslastice uz do 97% manje ulja.

Onlajn knjižica recepata 
Uz aplikaciju VeSync možete pristupiti više od 150 originalnih recepata kuvara kompanije COSORI, na engleskom jeziku. Da nikad ne ostanete bez inspiracije!

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Lite 2.1-Quart Mini friteza na vruć vazduh 

1 x Uputstvo za korišćenje

Jednostavna za prenos: Lako se uklapa u male kuhinje a možete je postaviti i u manji orman. Obzirom na njenu veličinu sa lakoćom ćete je nositi sa sobom gde god da krenete, bilo da idete na piknike, kampovanje ili putovanje.


Automatska podešavanja:  4 unapred podešena programa uz opciju da sačuva i vaša omiljena podešavanja omogućavaju da kuvate brže i efikasnije, svodeći vreme provedeno u kuhinji na minimum. Pored toga, sigurnosne funkcije poput automatskog isključivanja, čine ovaj aparat bezbednim za rad i optimizuju potrošnju električne energije i praveći uštedu.


Veoma tiha pri upotrebi: Omogućava da kuvate kod kuće potpuno tiho i ne izazivajući buku, što je posebno važno za osetljivije korisnike i one koji zaista uživaju u mirnom okruženju.


 

Nema nakupljanja ostataka hrane: Pranje posuđa nakon kuvanja stvara nered, ali mast i hrana se, zahvaljujući nelepljivim posudama friteze, neće lepiti za njenu korpu. Ovo olakšava ispiranje u sudoperi ili pranje u mašini za sudove.


Zdrav način života: Uz Cosori Lite Mini Air Fryer, većinu jela ćete pripremati sa do 90% manje ulja i time učiniti svoj život lepšim i zdravijim.


Inspiriše: Za samo par minuta skinite našu VeSync aplikaciju i odmah ćete moći da pristupite i uživate u 30 recepata koji će proces pečenja učiniti uspešnim!


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!