Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori TurboBlaze Chef Edition Friteza na vruć vazduh

Cosori
27,990 RSD
Nije ocenjen

Najbrži Cosori model

Kapacitet: 6L

9 unapred postavljenih programa

Koristi energetski-efikasnu DC tehnologiju

Sa snagom od 1700 W

TEŽINA:    6 kg

DIMENZIJE:    40,0 x 30,0 x 30,1 cm

Dostupnost: Nema na stanju
Broj artikla: CAF-DC602-KEUR
27,990 RSD

Opis

COSORI Turbo Blaze predstavlja novu generaciju friteza na vruć vazduh koja donosi maksimalnu efikasnost i brzinu u vašoj kuhinji!

U današnje vreme, brzina je jedna od najpoželjnijih karakteristika jer smo gotovo svakog minuta u našem prenatrpanom životu zauzeti nekim zadatkom. Cosori Turbo Blaze nam pomaže da napredujemo u našim obavezama, barem u kuhinji, jer zahvaljujući inovativnoj turboblazeTM tehnologiji, naša omiljena jela se pripremaju do 46%* brže! Na taj način imamo više vremena za posao, rekreaciju i porodicu, ali u isto vreme ne moramo da pravimo kompromise ili odustajemo od ukusnih i zdravih grickalica! Na kraju krajeva, devet različitih funkcija nam pomaže da pripremimo svoje dnevne obroke što je moguće raznovrsnije, a u rekordnom roku!

*U poređenju sa COSORI Premium fritezom.

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana


Brzo i efikasno
Cosori Turbo Blaze priprema hranu do 46% brže od ostalih Cosori friteza. Cosori Premium je već 1,5 puta brža od tradicionalne rerne, a Cosori Turbo Blaze kuva omiljena jela porodice čak 46% brže!


Ima dovoljno kapaciteta za veliku porodicu 

Zahvaljujući svojoj korpi od 6 litara, lako možete pripremiti ručak ili večeru za celu porodicu. Cela porodica može da jede zdrave i raznovrsne obroke uz pomoć Cosori Turbo Blaze, a štaviše, ne morate ni da provodite mnogo vremena u kuhinji, jer se obroci pripremaju efikasno i brzo, uz korišćenje do 97% manje ulja!

 

Razna jela pritiskom na dugme
Sa devet funkcija na dodir, Cosori Turbo Blaze nam pomaže da ne razmišljamo o idealnom vremenu kuvanja, temperaturi ili brzini kuvanja jer možemo pronaći odličan unapred podešeni program za pripremu bilo kog željenog jela.

Energetski efikasna TurboblazeTM tehnologija 
Inovativni DC motor Cosori Turbo Blaze-a može da radi do 28% brže od tradicionalnog motora na naizmeničnu struju drugih friteza. Tako Cosori Turbo Blaze štedi vreme, energiju i novac porodici.

5 automatski promenljivih brzina
Inovativni DC motor Cosori Turbo Blaze može automatski da prelazi između 5 brzina ventilatora, 3600, 3300, 2500, 1500 i 1000 obrtaja u minuti, povećavajući brzinu pečenja još ravnomernije i smanjujući potrošnju energije.

Lako se čisti
Kao i svaki Cosori proizvod, Cosori Turbo Blaze se može očistiti brzo i lako. Nelepljivi premaz korpe sprečava da se hrana zalepi za nju, ali ako se zaprlja, možete je staviti u mašinu za pranje sudova, koja će je oprati umesto vas.

SADRŽAJ PAKETA


1 x Cosori TurboBlaze Chef Edition friteza

1 x Korpa i stalak za hrskaviju hranu

1 x Rešetka za ražnjiće sa 5 držača ražnjića

 


Željena brzina pritiskom na dugme: Ako izaberemo fritezu, naš primarni cilj je, pored ukusne hrane, ušteda vremena i energije. Cosori Turbo Blaze ovaj cilj čini još dostižnijim sa inovativnim DC motorom, čija maksimalna brzina ventilatora može biti i 3600 obrtaja u minuti! Kao rezultat toga, brzina pečenja se značajno povećava, čime se smanjuje vreme koje provodimo u kuhinji i, na kraju, ali ne i najmanje važno, smanjuju se i utrošci energije a samim tim i troškovi.


Veliki kapacitet unutra, elegantan minimalistički dizajn spolja: Cosori Turbo Blaze je odličan kako spolja tako i iznutra. Sa svojom korpom od 6 litara može brzo da pripremi hranu za celu porodicu. Takođe možemo biti sigurni da će naš dom biti opremljen kuhinjskim aparatom koji nećemo poželeti da gurnemo ispod kuhinjskog pulta. Svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnim materijalima postaće centralni deo kuhinje.


Zdrav način života sa lakoćom: Cosori Turbo Blaze ima devet funkcija na jedan dodir: Provera, Dehidratacija, Održavanje toplote, Pečenje, Prženje na vazduhu, Zamrznuto, Prethodno zagrevanje, Pečenje i Roštilj. Zbog toga može da zameni bezbroj drugih kuhinjskih aparata, a sve to kako bismo što jednostavnije pripremali omiljena jela, čak i kod kuće.


 

Nova generacija tehnologije friteza na vruć vazduh: Zahvaljujući velikoj brzini inovativnog DC motora, možete potpuno zaboraviti na stajanje pored šporeta i mukotrpne duge sate u kuhinji, jer Cosori Turbo Blaze sa gornjom žicom za grejanje postiže još veće performanse! Štedi vreme i donosi još veću udobnost u naše živote.


Širok raspon temperatura pečenja: Nova tehnologija koju je patentirao COSORI ne samo da 46% brže donosi hranu na naš sto, već takođe obezbeđuje širok temperaturni opseg između 30°C i 230°C, tako da možemo da uradimo sve, od podizanja testa do pečenja na roštilju u Cosori Turbo Blaze-u.


Jednostavna za korišćenje: Pored toga što se lako čisti, Cosori Turbo Blaze je takođe veoma jednostavan za upotrebu. Zahvaljujući velikom i transparentnom ekranu osetljivom na dodir, programi se mogu pokrenuti jednim dodirom. Ovi programi su raznovrsni, a zahvaljujući receptima u aplikaciji mogu se efikasno koristiti od prvog trenutka.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!