Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Dual Blaze Friteza na vruć vazduh (tamnosiva) CAF-P583S-KEUR

Cosori
29,990 RSD
Nije ocenjen

12 podrazumevanih programa

Zapremina: 6,4l

Uz aplikaciju koja se može preuzeti

Sa snagom od 1700 W

Tehnologija 360 ThermoIQTM

Dostupan i u svetlosivoj boji.

TEŽINA:    6,22 kg

DIMENZIJE:    29,7 x 32,7 x 35,2 cm

VELIČINA UNUTRAŠNJE KORPICE:    23,7 x 23,7 x 12,1 cm

Dostupnost: Nema na stanju
Broj artikla: CAF-P583S-KEUR
29,990 RSD

Opis

Najbolja na osnovu ispitivanja iz 2021. godine

Cosori Dual Blaze je inovacija naše robne marke Cosori. Jedna od glavnih prednosti je što Dual Blaze ne zahteva predgrevanje i nema potrebe za protresanjem hrane tokom kuvanja, budući da Dual Blaze hranu kuva odozdo i odozgo. Njena struktura je robusna i ima izuzetno veliku korpu za fritezu na vruć vazduh od 6,4 litara.
Svi naši modeli Cosori Dual Blaze dolaze uz garanciju stopostotnog zadovoljstva, a možete birati između 2 različite boje kako bi se što bolje uklopila u Vašu kuhinju!

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana

Kako je friteza na vruć vazduh Cosori Dual Blaze
brzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiPecite brže i praktičnije
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji 360 ThermoIQTM i dvostrukim elementima za grejanje. Uz fritezu na vruć vazduh Cosori Dual Blaze, grejanje odozdo čini kuvanje lakšim od dečije igre, a ne morate ni okretati hranu.


12 različitih funkcija 

Uz funkcije kao što su: prženje na vrućem vazduhu, hrana sa žara ili podgrevanje... Štaviše, namenski načini rada za pripremu piletine, bifteka, ribljih jela, povrća i smrznute hrane Vam pomažu u pripremi specijaliteta besprekornog kvaliteta.

 

Upravljanje putem pametnog telefona
Sve što je potrebno jeste da instalirate besplatnu aplikaciju VeSync na Vaš telefon. To Vam omogućava daljinsko upravljanje uređajem. Iz sigurnosnih razloga, nije moguće pokrenuti i zaustaviti uređaj putem aplikacije.

Ojačane aluminijumske korpice 
Zadržavaju toplotu do 3 puta duže od aluminijumskih korpica u drugim fritezama na vruć vazduh. Štaviše, dodatna prednost ojačanih korpica, jeste što Vam pomažu u kuvanju izuzetno ukusne hrane u mnogo kraćem roku.

20% povećana zapremina na 6,4 litara
Povećana zapremina Cosori Dual Blaze na 6,4 litara Vam čak obezbeđuje pripremu velikog porodičnog okupljanja u kratkom roku. Štaviše, velika korpa se može prati u mašini za sudove, što čišćenje čini brzim i jednostavnim.

Kuhinjski alat koji doprinosi zdravoj ishrani 
Možete smanjiti količinu ulja u Vašoj hrani do 85% u poređenju s tradicionalnim metodama kuvanja. To ne samo da čini hranu koju konzumirate zdravijom, već Vam pruža i doživljaj hrskavog ukusa bez ikakvih štetnih posledica po zdravlje.

SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vruć vazduh Cosori Dual Blaze

Korpa za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

 

Zašto odabrati fritezu na vruć vazduh Cosori Dual Blaze?  


Tehnologija 360 ThermoIQTM: zamislite hrskave specijalitete koji će sada biti gotovi u tren oka. Štaviše, dok se aroma slasti širi kuhinjom, ne morate se uopšte brinuti za okretanje mesa. Cosori Dual Blaze greje odozdo prema gore uz maksimalnu efikasnost.


20% povećana zapremina: želite li pored uže porodice ugostiti i prijatelje ili rođake? Uz zapreminu friteze Cosori Dual Blaze od 6,4 litara, možete iznenađujuće brzo i potpuno praktično pripremiti opsežne menije.


Praktična upotreba bez predgrevanja: Cosori Dual Blaze postiže bolje rezultate od profesionalnih kuvara koji naporno rade, te će se pobrinuti da ne provedete polovinu dana u kuhinji. Nije potrebno predgrevanje.


 

Praktično upravljanje putem pametnog telefona: zamislite samo koliko je praktično pripremati ručak ili večeru samo jednim pritiskom na dugme! Odaberite program kuvanja s Vašeg pametnog telefona, a uređaj će sam obaviti posao. Iz sigurnosnih razloga nije moguće pokrenuti i zaustaviti uređaj putem aplikacije.


12 programa: pomoću kojih možete podesiti određeni program da biste pripremili planirana jela na željenoj temperaturi i u željenom roku. Garantuje Vam kraljevski ukus i savršenu aromu.


Novi način uživanja u obrocima kod kuće: uz redovnu upotrebu friteze Cosori Dual Blaze možete konzumirati ukusnu hranu uz minimalnu količinu ulja. Redovnim kuvanjem uživajte u svežim i hrskavim specijalitetima uz minimalnu količinu ulja.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!