Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vruć vazduh Cosori Lite

Cosori Lite idealan je izbor ako još uvek učite o pogodnostima friteza na vruć vazduh.
Uz korpu za fritezu zapremnine 3,8l koja štedi prostor i 7 unapred podešenih programa na dodir prsta, kuva Vaša omiljena jela u samo nekoliko minuta. 

Svi naši modeli Cosori Lite dolaze uz garanciju stopostotnog zadovoljstva.
Pored toga, dolazi u 2 različite boje pa stoga, možete odabrati uređaj koji najbolje odgovara Vašoj kuhinji!

Sortitaj prema:

Najbolja na osnovu ispitivanja iz 2021. godine

Više od 100 000 zadovoljnih kupaca na Amazonu zasigurno su u pravu. Cosori modeli friteza na vruć vazduh nesumnjivo su veliki favorit u domaćinstvima širom sveta. To posebno važi za najnoviju ponudu proizvođača, fritezu na vruć vazduh Cosori Lite.
Jednostavna za upotrebu i uz uštedu prostora, Cosori Lite idealan je izbor za samce, parove i starije osobe. Pripremite hrskava i ukusna jela uz 97 % manje ulja.

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana

Kako je friteza na vruć vazduh Cosori Lite
ubrzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiZdravije hrskave poslastice
Vaša omiljena jela mogu se pripremiti uz 97% manje ulja, a uz tehnologiju ravnomernog grejanja biće još ukusnija.


Neverovatno jednostavna za upotrebu

7 podrazumevanih programa na dodir uverava Vas da je zaista potreban jedan pritisak dugmeta i započeće priprema ukusnih obroka kod kuće.

 

Brža od drugih friteza na vruć vazduh
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji ThermoIQ, koja omogućava efikasnije cirkulisanje vazduha, proces se ubrzava.

Kompaktna, ekonomična i štedi prostor 
Korpica za fritezu zapremnine 3,8l dizajnerskog rada. Raspoloživa u dve različite boje kako bi se prilagodila Vašem stilu kuhinje.

Jednostavna za čišćenje 
Korpica za fritezu može se čak prati i u mašini za sudove. Štaviše, u potpunosti je sigurna za upotrebu i energetski efikasna.

Neiscrpna zbirka recepata 
Uz aplikaciju VeSync možete pristupiti više od 150 originalnih recepata na engleskom jeziku, a koje su kuvari kompanije COSORI pripremili ekskluzivno za Vas. Stoga, nikada nećete ostati bez inspiracije.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Lite friteza na vruć vazduh  

Korpa za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Zašto odabrati fritezu na vruć vazduh Cosori Lite?


Jednostavnost upotrebe i besprekoran ukus: Tehnologija ravnomernog grejanja koja funkcioniše u uređaju automatski detektuje i optimizuje temperaturu tokom pečenja. Ovo omogućava ravnomernije pečenje, osiguravajući fenomenalno hrskav rezultat.


Poslastice bez griže savesti: jeste li ikada pomislili da biste mogli pripremati Vaša omiljena jela uz 97% manje ulja? Štaviše, jeste li znali da će rezultat biti još ukusniji nego inače? Cosori Lite donosi potpuno novi gastronomski doživljaj u Vaš dom.


Friteza na vruć vazduh koju biraju parovi i samci: kompaktan dizajn, upotreba uz uštedu prostora i izuzetno brz rad. Sada možete pripremati božanstvene poslastice za tili čas, čak i nakon napornog dana na poslu ili kada očekujete goste.


 

 

7 podrazumevanih programa: za sočna jela, poslastice, meso, povrće ili priloge. Jedan pritisak dugmeta i nekoliko sekundi su sve što je potrebno. Teško je zamisliti praktičniji način kuvanja kod kuće.


Čišćenje je jednostavnije nego što mislite: sve što morate jeste da stavite korpu za fritezu Cosori Lite u mašinu za sudove. Ne dopustite da Vam briga oko pranja pokvari jedinstveni kulinarski doživljaj.


Obaveštenja na pametnom telefonu: automatski podsetnik za protresanje obaveštava Vas kada je potrebno protresti ili okrenuti hranu napola kuvanja. Štaviše, notifikacije na pametnom telefonu obaveštavaju Vas o napretku pripremanja hrane.


 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA