Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Lite Friteza na vruć vazduh (bela) CAF-LI401S-WEUR

Cosori
17,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

Korpa za pečenje od 3.8l koja štedi prostor

7 unapred postavljenih programa na jedan dodir

Moderan dizajn, dostupan u 2 različite boje

Jedan od najbržih Cosorija, ThermoIQ tehnologija

Sa snagom od 1500 W

Korpa za pečenje se može prati čak i u mašini za sudove.

Dostupan u beloj i zelenoj boji.

TEŽINA:    4,5 kg

DIMENZIJE:    37,6 x 27,5 x 32,5 cm

VELIČINA UNUTRAŠNJE KORPE:    20 x 20 x 10,9 cm

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CAF-LI401S-WEUR
17,990 RSD
Količina:db

Opis

Najbolja na osnovu ispitivanja iz 2021. godine

Više od 100 000 zadovoljnih kupaca na Amazonu zasigurno je u pravu. Modeli friteza na vruć vazduh Cosori nesumnjivo su veliki favorit u zapadnim domaćinstvima. To posebno važi za najnoviju ponudu proizvođača, fritezu na vruć vazduh Cosori Lite.
Jednostavna za upotrebu i uz uštedu prostora, Cosori Lite idealan je izbor za samce, parove i starije osobe. Pripremite hrskava i ukusna jela uz 97 % manje ulja.

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana

Kako je friteza na vruć vazduh Cosori Lite
brzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiZdravije hrskave poslastice
Vaša omiljena jela mogu se pripremiti uz 97% manje ulja, a uz tehnologiju ravnomernog grejanja biće još ukusnija.


Neverovatno jednostavna za upotrebu

7 podrazumevanih programa na dodir osigurava da je zaista potreban jedan dodir dugmeta i započeće priprema ukusnih obroka kod kuće.

 

Brža od drugih friteza na vruć vazduh
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji ThermoIQ, koja omogućuje efikasnije cirkulisanje vazduha, proces se ubrzava.

Kompaktna, ekonomična i štedi prostor 
Korpica za fritezu zapremnine 3,8l dizajnerskog rada. Raspoloživa u dve različite boje kako bi se što bolje prilagodila Vašem stilu kuhinje.

Jednostavna za čišćenje 
Korpica za fritezu može se čak prati i u mašini za sudove. Štaviše, u potpunosti je sigurna za upotrebu i energetski efikasna.

Neiscrpna zbirka recepata 
Uz aplikaciju VeSync možete pristupiti više od 150 originalnih recepata kuvara kompanije COSORI, na engleskom jeziku. Stoga, nikada nećete ostati bez inspiracije.

SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vruć vazduh Cosori Lite  

Korpa za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Zašto odabrati fritezu na vruć vazduh Cosori Lite?


Jednostavnost upotrebe i besprekoran ukus: tehnologija ravnomernog grejanja u uređaju automatski detektuje i optimizuje temperaturu tokom kuvanja. Sastav automatskog kuvanja automatski otkriva i greje hranu kada je friteza zagrejana, što osigurava ravnomernije pečenje i fantastično hrskav rezultat.


Poslastice bez griže savesti: jeste li ikada pomislili da biste mogli pripremati Vaša omiljena jela uz 97% manje ulja? Štaviše, jeste li znali da će rezultat biti još ukusniji nego inače? Cosori Lite donosi potpuno novi gastronomski doživljaj u Vaš dom.


Friteza na vruć vazduh koju biraju parovi i samci: kompaktan dizajn, upotreba uz uštedu prostora, izuzetno brz rad. Sada možete pripremati božanstvene poslastice za tili čas, čak i nakon napornog dana na poslu ili kada očekujete goste.


 

7 podrazumevanih programa: za sočna jela, poslastice, meso, povrće ili priloge. Jedan pritisak dugmeta i nekoliko sekundi su sve što je potrebno. Teško je zamisliti praktičniji način kuvanja kod kuće.


Čišćenje je jednostavnije nego što mislite: sve što morate jeste da stavite korpu za fritezu Cosori Lite u mašinu za sudove. Ne dopustite da Vam briga oko pranja pokvari jedinstveni kulinarski doživljaj.


Obaveštenja na pametnom telefonu: automatski podsetnik za protresanje obaveštava Vas kada je potrebno protresti ili okrenuti hranu napola kuvanja. Štaviše, notifikacije na pametnom telefonu obaveštavaju Vas o napretku pripremanja hrane.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!