Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Lite Friteza na vruć vazduh (zelena) CAF-LI401S-GEUR

Cosori
17,990 RSD
Nije ocenjen

Korpa za pečenje od 3.8l koja štedi prostor

7 unapred postavljenih one-touch programa

Moderan dizajn, dostupan u 2 različite boje

Jedan od najbržih Cosorija, ThermoIQ tehnologija

Sa snagom od 1500 W

Korpa za pečenje se može prati čak i u mašini za sudove.

Dostupna i u beloj boji.

TEŽINA:    4,5 kg

DIMENZIJE:    37,6 x 27,5 x 32,5 cm

VELIČINA UNUTRAŠNJE KORPE:    20 x 20 x 10,9 cm

Dostupnost: Uskoro u ponudi
Broj artikla: CAF-LI401S-GEUR
17,990 RSD

Opis

Najbolja na osnovu ispitivanja iz 2021. godine

Više od 100 000 zadovoljnih kupaca na Amazonu zasigurno je u pravu. Modeli friteza na vruć vazduh Cosori nesumnjivo su veliki favorit u zapadnim domaćinstvima. To posebno važi za najnoviju ponudu proizvođača, fritezu na vruć vazduh Cosori Lite.
Jednostavna za upotrebu i uz uštedu prostora, Cosori Lite idealan je izbor za samce, parove i starije osobe. Pripremite hrskava i ukusna jela uz 97 % manje ulja.

 
 

2 godine garancije

Vreme isporuke: 1-2 radna dana

Kako je friteza na vruć vazduh Cosori Lite
brzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiZdravije hrskave poslastice
Vaša omiljena jela mogu se pripremiti uz 97% manje ulja, a uz tehnologiju ravnomernog grejanja biće još ukusnija.


Neverovatno jednostavna za upotrebu

7 podrazumevanih programa na dodir osigurava da je zaista potreban jedan pritisak dugmeta i započeće priprema ukusnih obroka kod kuće.

 

Brža od drugih friteza na vruć vazduh
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji ThermoIQ, koja omogućuje efikasnije cirkulisanje vazduha, proces se ubrzava.

Kompaktna, ekonomična i štedi prostor 
Korpica za fritezu zapremnine 3,8l izuzetnog dizajna. Raspoloživa u dve različite boje kako bi se prilagodila Vašem stilu kuhinje.

Jednostavna za čišćenje 
Korpica za fritezu može se čak prati i u mašini za sudove. Štaviše, u potpunosti je sigurna za upotrebu i štedi vašu energiju.

Neiscrpna zbirka recepata 
Uz aplikaciju VeSync možete pristupiti više od 150 originalnih recepata koje su kuvari kompanije COSORI pažljivim odabirom pripremili za vas - na engleskom jeziku. Zahvaljujući tome nikada nećete ostati bez inspiracije.

SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vruć vazduh Cosori Lite  

Korpa za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Zašto odabrati fritezu na vruć vazduh Cosori Lite?


Jednostavnost upotrebe i besprekoran ukus: tehnologija ravnomernog grejanja u uređaju automatski detektuje i optimizuje temperaturu tokom kuvanja. Sastav automatskog kuvanja automatski otkriva i greje hranu kada je friteza zagrejana, što osigurava ravnomernije pečenje i fantastično hrskav rezultat.


Poslastice bez griže savesti: jeste li ikada pomislili da biste mogli pripremati Vaša omiljena jela uz 97% manje ulja? Štaviše, jeste li znali da će rezultat biti još ukusniji nego inače? Cosori Lite donosi potpuno novi gastronomski doživljaj u Vaš dom.


Friteza na vruć vazduh koju biraju parovi i samci: kompaktan dizajn, ušteda prostora, izuzetno brz rad. Sada možete pripremati božanstvene poslastice za tili čas, čak i nakon napornog dana na poslu ili za svoje drage goste.


 

7 podrazumevanih programa: za sočna jela, poslastice, meso, povrće ili priloge. Jedan dodir dugmeta i nekoliko sekundi, su sve što je potrebno. Teško je zamisliti praktičniji način kuvanja kod kuće.


Čišćenje je jednostavnije nego što mislite: sve što morate jeste da stavite korpu za fritezu Cosori Lite u mašinu za sudove. Ne dopustite da Vam briga oko pranja pokvari jedinstveni kulinarski doživljaj.


Obaveštenja na pametnom telefonu: automatski podsetnik za protresanje obaveštava Vas kada je potrebno protresti ili okrenuti hranu napola kuvanja. Štaviše, notifikacije na pametnom telefonu obaveštavaju Vas o toku procesa pripremanja hrane.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!