Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Premium friteza na vruć vazduh

Cosori Premium friteza na vruć vazduh ne samo da je bila model s najboljim rezultatima na testiranjima tokom 2021. godine, već je bila i naš najpopularniji model.
Svi naši Cosori Premium modeli dolaze uz garanciju stopostotnog zadovoljstva, a uz 3 različite boje možete odabrati uređaj koji najbolje odgovara Vašoj kuhinji!

Sortitaj prema:

Friteza na vruć vazduh Cosori

Uz fritezu na vruć vazduh Cosori, kuvanje je poput dečije igre! Sada možete pripremiti Vaša omiljena jela 50% brže i uz 90% manje masti nego u konvencionalnim pećnicama. Kompanija Cosori vodi se najvišim standardima gastronomskog doživljaja.


Dostava i garancija

Važno nam je da se osećate sigurno i zaštićeno kada kupujete u našoj internet-prodavnici i da primite vrhunsku uslugu. Preduzećemo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da se Vaša narudžbina dostavi u roku od 1 do 2 radna dana. Pružamo garanciju stopostotnog zadovoljstva našim proizvodima.


Korisnička podrška

Naše osoblje će Vam rado pomoći u vezi sa svim Vašim eventualnim pitanjima. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se putem podataka za kontakt u nastavku.

 

Friteza na vrući zrak Cosori Premium


Upute za uporabu

Cosori

Poveznica

Tehnički podaci:

Napajanje: AC 220 - 240 V, 50 - 60 Hz

Snaga: 1700 W

Zapremina: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 fő)

Temperatura: 77 ° –205 °C

Vreme: 1-60 perc

Dimenzije: 30 cm X 30 cm X 32 cm

Težina: 5,4 kg

Naziv proizvoda: friteza na vrući zrak Cosori Premium (CSP158)

 Postavljanje:

1. Uklonite sav materijal ambalaže s površine.

2. Postavite fritezu na vruć vazduh Cosori na površinu otpornu na toplotu.

3. Povucite ručku kako biste odvojili korpice. Uklonite svu plastiku iz korpica.

4. Pritisnite dugme za otpuštanje da biste odvojili korpice.

5. Operite obe korpice i unutrašnjost friteze na vruć vazduh.

6. Postavite korpice natrag u fritezu na vruć vazduh Cosori Premium. Težina: 5,4 kg

 Važne sigurnosne informacije:

Ne dodirujte vruće površine. Koristite se ručkom. Pritisnite dugme za otpuštanje korpice isključivo kada su na ravnoj površini. Ručka je pričvršćena za unutrašnju korpicu, pa kada pritisnete dugme za otpuštanje korpice, otpustiće se spoljašnja korpica. Nemojte blokirati otvore za ventilaciju. Vruća para izlazi kroz ventilacijske otvore, stoga držite ruke podalje od njih.

 Podešavanja:

Interfejs sa ekranom osjetljivim na dodir Cosori Premium omogućuje Vam služenje raznovrsnim unapred podešenim programima: govedina, piletina, morski plodovi, kozice, slanina, smrznuta hrana, prženi krompirići, povrće, korenasto povrće, hleb i poslastice.
Jednostavno izaberite opciju za koju želite dodati hranu u korpicu.  
Samo jedan dodir ekrana oosetljivog na dodir – i možete se opustiti, a friteza na vruć vazduh Cosori pobrinuće se za sve ostalo.

 Karakteristike:

Cosori Premium ima mnoge jedinstvene karakteristike koje pružaju fantastično korisničko iskustvo.
One Vam daju pristup funkcijama kao što su: podgrevanje, predgrevanje, podsetnik za protresanje, automatsko isključivanje, a možete se koristiti i ikonama „+“ i „-“ za postavljanje vremena i temperature.

 Korpice za hranu:

Ove odvojive korpice za hranu protiv lepljenja imaju čvrstu ručku za jednostavnu i praktičnu upotrebu.
Dodatna pogodnost je zaštita protiv klizanja koja olakšava izvlačenje/vraćanje odvojivih spoljašnjih korpica, a dugme za otpuštanje korpice olakšava odvajanje unutrašnjih i spoljašnjih korpica.

A SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vruć vazduh Cosori Premium

Korpice za hranu

Držač za 5 ražnjića

Knjižica s receptima

PREMIUM FRITEZA NA VRUĆ VAZDUH

Cosori Premium – novi favorit mađarskih kuhinja?


Friteza na vruć vazduh Cosori Premium iz korena će promeniti način na koji razmišljamo o kuvanju i pečenju, pružanjem neprikosnovenog premium kvaliteta. Njena neverovatna popularnost nije slučajna, s obzirom da je već osvojila nagradu za dizajn „Red Dot” za najpopularniju fritezu na vruć vazduh na svetu!


Izuzetno je jednostavna za upotrebu i prilagođena je svim uzrastima. Pruža mogućnost korišćenja sledećih programa: meso, riba, piletina, prženi krompirići, slanina, kozice, smrznuta hrana, povrće, korenasto povrće, hleb i poslastice.


Takođe pruža mnoge dodatne pogodnosti koje mogu podignuti korisničko iskustvo i rezultate u kuhinji na još viši nivo. Cosori Premium sadrži funkcije za predgrevanje, podgrevanje, podsetnik za protresanje, automatsko isključivanje, a možete se koristiti i ikonama „+/-“ za pomoć u upravljanju vremenom i temperaturom.


 

Friteza na vruć vazduh Cosori - dodatne specifikacije:


Knjižica recepata s više od 100 recepata za fritezu na vruć vazduh samo je jedan BONUS od mnogih vrednih stavki u paketu. Profesionalni kuvari kompanije Cosori ostavili su Vam na raspolaganju ukusne i jedinstvene recepte, a svako jelo dolazi i s podešavanjem koje se može unapred programirati.


Ukusni recepti dostupni su za doručak, ručak, večeru, priloge i deserte. Kreirajte ukusna i jednostavna jela uz Cosori Premium.
Estetski dizajn friteze na vrući zrak Cosori Premium zapinje za oko, a izrađena je isključivo iz visokokvalitetnih materijala. Dok je većina sličnih uređaja izrađena od plastike, Cosori Premium izrađena je od brušenog metala.
To uređaju pruža bolji kvalitet, duži vek trajanja i veći kapacitet. Ekran osetljiv a dodir je blago iskošen, te ga je lakše videti, što pruža još bolje korisničko iskustvo.


Priprema hrane ne samo da je jednostavna, već je i izrazito praktična uz fritezu na vruć vazduh Cosori Premium. Štaviše, mukotrpno pranje je sada lakše – gotovo je očas posla u samo nekoliko sekundi.  
Korpice za hranu pogodne su za pranje u mašini za sudove i mogu se jednostavno ispirati. Izrađene su od materijala protiv lepljenja, pa na njima neće biti ostataka hrane i masti.


 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA