Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Premium Friteza na vruć vazduh (crna) CP158-AF-RXB

Cosori
19,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

11 unapred podešenih programa

Zapremina: 2,2 kg / 5,5 L

Može se prati u mašini za sudove

Sa snagom od 1700 W

Dostupan i u beloj, sivojcrvenoj i plavoj boji.

Istražite i Smart model.

TEŽINA:    5,6 kg

DIMENZIJE:    30 × 30 × 32 cm

DIMENZIJE UNUTRAŠNJE KORPICE:    23,1 × 22,1 × 9,7 cm

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CP158-AF-RXB-MIDEUR
19,990 RSD
Količina:db

Opis

Najbolje na osnovu testova 2021. godine

Cosori Premium friteza na vruć vazduh potpuno je jedinstvena i ne može se uporediti s drugim modelima. Vrhunska friteza na vruć vazduh s jedinstvenim karakteristikama, nadmašuje konkurenciju. Nije slučajno jedan od najprodavanijih modela na svetu, s prosečnom ocenom 4,7 na osnovu više od 55.000 recenzija kupaca.
Pobednik na testiranjima u 2021. godini, dobitnik nekoliko desetina međunarodnih nagrada. Između ostalog, Forbes je opisao performanse friteze Cosori Premium u istaknutom članku.

 
 

2 godine garancije

Rok isporuke: 1-2 radna dana

Tehnički podaci friteze na vruć vazduhNagrađivani
Cosori Premium osvojio je nagradu „Red Dot Design” za najpopularniju fritezu na vruć vazduh na svetu u 2019. godini. Pored toga, model Premium pokazao se kao najbolji i na testu iz 2021/2022. godine, kroz poređenja na nekoliko desetina web stranica. Drugim rečima, Cosori Premium je najkvalitetnija friteza na vruć vazduh na tržištu.


Gurmanska hrana sa 90% manje masti

Uz uniformisan način pečenja i kuvanja, ne morate menjati svoju ishranu. Zahvaljujući Cosori Premium fritezi većinu jela možete pripremati na vrućem vazduhu, uz minimalnu količinu ulja ili čak bez ulja. Na taj način možete pripremati jela sa 90% manje masnoće. Uživajte u specijalitetima poput pomfrita ili pilećih krilaca bez griže savesti.

 

11 unapred podešenih programa
Cosori Premium friteza na vruć vazduh čini pečenje i kuvanje još ugodnijim s 11 unapred podešenih programa! Neverovatno jednostavna za korišćenje, a programi se mogu pokrenuti jednim dodirom pomoću ekrana osjetljivog na dodir.

Kapacitet: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 osoba)
Cosori Premium Smart je savršen izbor za pripremanje specijaliteta za porodicu od 2 do 5 članova. Korpa je dizajnirana da obezbedi kapacitet za hranu od 2,2kg.

Bolji kvalitet za manje vremena!
Sada konačno možete provoditi manje vremena u kuhinji i imati više vremena za uživanje u ukusnim i zdravim obrocima sa svojom porodicom. Cosori Premium Smart airfryer priprema hranu 1,5 puta brže od tradicionalne pećnice, osiguravajući hrskave i ukusne rezultate!

Lako se čisti
Pranje sudova nakon kuvanja je jako naporno! Međutim, Premium Smart korpice za hranu napravljene su sa dnom koje se ne lepi, tako da neće biti ostataka masnoće i hrane na korpicama. Mogu se lako oprati u sudoperi ili staviti u mašinu za sudove.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Premium - Friteza na vruć vazduh

Korpa za hranu

Držač za ražnjiće sa 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Zašto Cosori Premium friteza na vruć vazduh?


Dobitnik nagrade: Činjenica da je Cosori Premium Smart friteza na vruć vazduh osvojila nagradu „Red Dot Design” za nalepšu fritezu na svetu podržava fantastičan kvalitet uređaja efikasnije od svih prednosti koje smo naveli.


Karakteristike: Ekskluzivan model s 11 unapred podešenih programa, kao potpuno jedinstveno rešenje. Osim toga, Cosori Premium takođe ima funkcije predgrevanja i održavanja toplote. Na ovaj način se smrznuti sastojci mogu prethodno zagrejati, a pripremljeni specijaliteti mogu se održavati toplim uz funkciju "Keep Warm". Štaviše, funkcija "SHAKE" Vas takođe upozorava kada treba protresti korpe s hranom ili preokrenuti hranu.


Lakoća upotrebe: Verovatno najjednostavnija friteza na vruć vazduh na svetu. Moderan ekran omogućuje korišćenje svih funkcija uz samo jedan dodir. Uređaj takođe upozorava kada hranu treba protresti ili je gotova. Jednostavan je za korišćenje za sve uzraste.


Cosori friteza na vruć vazduh – dodatne specifikacije:


e-Knjiga recepata, koja sadrži više od 100 recepata za fritezu na vruć vazduh, samo je još jedan BONUS u moru vrednih stvari. Profesionalni Cosori kuvari ostavili su na raspolaganju ukusne i jedinstvene recepte, a svako jelo dolazi s unapred programiranim podešavanjima.


Dostupni su ukusni recepti za doručak, ručak, večeru, priloge i deserte. Ukusna i jednostavna jela uz Cosori Premium.


Brzo pečenje i kuvanje: Od sad, konzumacija zdravije hrane može rezultovati značajnom uštedom vremena. Posebna tehnologija „Quick Heat”, dovodi do cirkulacije vrućeg vazduha 360° sa mehanizmom brzog delovanja, čime se osigurava hrskava tekstura i brže prženje i kuvanje. Cosori Premium je 1,5 puta brži od konvencionalne pećnice. Priprema hrane nije samo jednostavna, već je i izuzetno praktična uz Cosori Premium fritezu na vruć vazduh.

Jednostavno čišćenje: Korpe za hranu mogu se prati u mašini za sudove i lako se ispiraju. Izrađene su od materijala koji se ne lepi, pa na njima neće biti ostataka hrane i masnoće.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!