Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Premium Smart Friteza na vruć vazduh CS158-AF-RXB

Cosori
22,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

11 podrazumevanih programa

Zapremina: 2,2kg / 5,5l

Uz aplikaciju koja se može preuzeti

90% manje masti

Sa snagom od 1700W

TEŽINA: 5,6 kg

DIMENZIJE: 30 × 30 × 32 cm

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CS158-AF-RXB
22,990 RSD
Količina:db

Opis

Najbolja na osnovu ispitivanja iz 2021. godine

Friteza na vruć vazduh Cosori Premium Smart potpuno je jedinstvena i ne može se uporediti ni s jednim drugim modelom. Vrlo brzo nakon plasiranja na tržište 2020. godine, postala je omiljena kod kupaca i osvojila nekoliko stručnih nagrada.

 
 

Tehnički podaci friteze na vruć vazduhNagrađivani proizvod
Cosori Premium Smart je osvojila sjajnu nagradu „Red Dot” za dizajn kao najbolja friteza na vruć vazduh na svetu, a takođe je bila prva u brojnim industrijskim ispitivanjima.


Kompatibilna s aplikacijom

Aplikacija Vam omogućava upravljanje svim funkcijama preko Vašeg pametnog telefona. Možete kreirati sopstvene recepte i čak ih spremati uz prilagođena podešavanja u aplikaciji! Fritezom Cosori Premium Smart takođe možete glasovno upravljati putem aplikacije Google Home.

 

11 podrazumevanih programa
Friteza na vruć vazduh Cosori Premium s 11 podrazumevanih programa čini kuvanje još lakšim! Ekran osetljiv na dodir, koji je izuzetno jednostavan za korišćenje, omogućava Vam pokretanje programa na samo jedan dodir.

Zapremina: 2,2kg / 5,5l (2-5 osoba)
Ako želite pripremiti gozbu za porodicu od 2 do 5 članova, Cosori Premium Smart je idealan izbor! Dizajn korpice za hranu ima kapacitet od 2,2kg.

Bolji kvalitet, manje vremena
Sada ćete provoditi manje vremena u kuhinji, a više ćete uživati u ukusnim i zdravim obrocima sa svojom porodicom. Friteza na vruć vazduh Cosori Premium Smart kuva Vašu hranu 1,5 puta brže od tradicionalne rerne, a daje Vam hrskave i ukusne rezultate!

Jednostavna za čišćenje
Pranje nakon kuvanja može stvoriti pravi nered. Međutim, korpice za hranu Premium Smart izrađene su od materijala koji se ne lepi, pa na njima neće biti ostataka hrane i masti. Mogu se jednostavno prati u sudoperi ili u mašini za sudove.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Smart - friteza na vruć vazduh

Korpica za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Friteza na vruć vazduh Cosori Premium Smart:


Nagrađivani proizvod: friteza na vruć vazduh Cosori Premium Smart osvojila je nagradu „Red Dot” za dizajn kao najlepša friteza na vruć vazduh na svetu, što je impresivnije od bilo koje navedene pogodnosti.


Jednostavna za upotrebu: friteza na vruć vazduh Cosori Premium Smart jednostavna je za upotrebu i omogućava Vam korišćenje svih funkcija putem ekrana na dodir ili aplikacije, što je čini savršenim izborom za osobe svih uzrasta i donosi ugodnost prilikom raznih kreacija u kuhinji.


90% manje masti: friteza Cosori Premium Smart dobra je za Vaše zdravlje, jer omogućava pripremu zdravijih zamena većine jela. Možete pripremiti jela poput prženih krompirića i pilećih krilaca uz 90% manje ulja. Hrana takođe zadržava hrskavu teksturu i izvanredan ukus.Aplikacija VeSync: glavna razlika između Cosori Smart i Cosori Premium je aplikacija VeSync koja omogućava jednostavno povezivanje friteze na vruć vazduh Cosori Smart sa svakim pametnim telefonom. Za registraciju je potrebno samo nekoliko minuta i svi ukućani mogu je upotrebljavati sa sopstvenog uređaja. Aplikacija Vam omogućava, ne samo kontrolu svih funkcija, već sve čini izuzetno jednostavnim za upotrebu.


Recepti u aplikaciji: više od 100 originalnih, unapred programiranih recepata dostupno je u aplikaciji VeSync, kako biste lakše otpočeli. Kreiraju ih profesionalni kuvari kompanije Cosori, koji Vam svake nedelje stavljaju na raspolaganje nove recepte. Recepti se lako mogu prilagoditi i sačuvati u aplikaciji. One koji Vam se sviđaju možete označiti kao omiljene, kako biste ih kasnije mogli pronaći.


Više opcija: svim funkcijama i podešavanjima, koji se mogu unapred programirati, moguće je jednostavno upravljati putem aplikacije. Telefon će Vas obavestiti kada različiti programi završe s radom ili kada morate okrenuti hranu. Fritezom na vruć vazduh Cosori Smart takođe se može glasovno upravljati pomoću Google asistenta. To je prvi model na svetu kojim se može upravljati putem aplikacije ili glasovno.


VAŽNE SIGURNOSNE INFORMACIJE

Na šta morate obratiti pažnju prilikom upotrebe friteze na vruć vazduh? Kupovinom visokokvalitetnog modela kao što je Cosori Smart ili Cosori Premium, možete računati na mnogo godina besprekorne upotrebe. Donosimo nekoliko praktičnih saveta na koje bi trebalo obratiti pažnju pre korišćenja friteze na vruć vazduh Cosori.

Ne pokušavajte otvoriti gornji deo uređaja

Kao što je to slučaj kod mnogih friteza na vruć vazduh, prilikom otvaranja friteze na vruć vazduh Cosori, vodite računa da izvučete korpicu pomoću ručke na prednjem delu uređaja za pripremu hrane. Ne pokušavajte otvoriti gornji deo friteze na vruć vazduh i ne upotrebljavajte gornji deo kao prostor za skladištenje.

Pronađite prikladno mesto

Postavite fritezu na vruć vazduh na stabilnu i ravnu površinu koja je otporna na toplotu. Ostavite razmak od oko 13cm iza i oko uređaja, što će omogućiti adekvatan protok vazduha ventilatora uređaja.

Pranje i probna upotreba

Operite korpice friteze na vruć vazduh i koristite se vlažnom krpom da biste očistili unutrašnjost uređaja. Nakon toga, potrebno je testirati fritezu na vruć vazduh tako što ćete je postaviti na 205°C i PERCRE 5 s funkcijom predgrevanja.

Ne dodirujte vruće površine

Kada otvarate pregradu, koristite spoljnu ručku posude i ne dodirujte vruće korpice. Preporučljivo je ostaviti uređaj da se hladi 10-30 minuta nakon upotrebe.

Ne dozirajte ulje u fritezu na vruć vazduh

Friteza na vruć vazduh nije obična friteza, pa se pobrinite da ne prepunite korpice uljem, mašću za prženje ili bilo kojom drugom tečnošću. Ako želite upotrebiti ulje, preporučujemo da natopite hranu uljem ili upotrebite ulje u spreju pre nego što stavite hranu u korpicu.

Nemojte prepuniti korpicu za hranu

Da biste postigli najbolje moguće rezultate kuvanja, važno je da vruć vazduh može obuhvatiti celokupnu površinu hrane. Stoga, nikada nemojte dodavati hranu iznad oznake „MAX“ na unutrašnjoj strani korpice. Ako je prepunite, hrana će se neravnomerno skuvati.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!