Korišćenjem naše web-stranice, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori Pro Friteza na vruć vazduh CAF-L501-KEU

Cosori
17,990 RSD
Količina:db
Nije ocenjen

9 podrazumevanih programa

Zapremina: 1,8/4,7 l

Može se prati u mašini za sudove

90 % manje masti

Sa snagom od 1500 W

TEŽINA:     4,54 kg

DIMENZIJE:    27,2 × 27,2 × 30,3 cm

Dostupnost: Na zalihama
Broj artikla: CAF-L501-KEU
17,990 RSD
Količina:db

Opis

Friteza na vruć vazduh Cosori Pro

Friteza na vruć vazduh Cosori Pro potpuno je nov model s inovativnom tehnologijom, savremenim dizajnom i velikom zapremninom. 
Vrlo brzo postao je jedan od najpopularnijih modela u Evropi sa svim pogodnostima koje tražite i još mnogo toga! Potrebno je samo pritisnuti dugme za upravljanje funkcijama kao što su „predgrevanje“, „podgrevanje“ ili 9 podrazumevanih programa za hranu. Friteza na vruć vazduh Cosori Pro ima pojačani kapacitet temperature do 230°C uz jedinstvenu tehnologiju Air Crisp za 20% brže predgrevanje.

Friteza na
vruć vazduh Cosori Pro

FRITEZA NA VRUĆ VAZDUH


2 godine garancije

Vreme isporuke: 1 - 2 radna dana

Tehnički podaci friteze na vruć vazduh


9 podrazumevanih programa
Friteza na vruć vazduh Cosori Pro sadrži 9 podesivih programa, koji Vam omogućuju da podesite vreme kuvanja i temperaturu hrane koju želite pripremiti samo jednim pritiskom na dugme. Možete birati između programa za govedinu, piletinu, pržene krompiriće, smrznutu hranu, povrće, slaninu i morske plodove.

Zdravija alternativa (90 % manje masti)

Hrana pripremljena u fritezi na vruć vazduh Cosori Pro sigurna je za konzumaciju. Možete pripremiti hranu sa 90% manje masti, čime doprinosite zdravijoj ishrani. Istovremeno, Vaša hrana je jednako ukusna i hrskave teksture.
 

Zapremina: 4,7L (2-4 osobe)
Praktična friteza na vruć vazduh uz veliku uštedu prostora. Njena zapremnina od 4,7l savršena je za porodicu od 2 do 4 člana. Omogućuje Vam pripremu velikih količina hrane, a pritom zauzima malo prostora na kuhinjskoj radnoj površini.

Knjiga s receptima
Uređaj se isporučuje s knjigom recepata s pojedinačnim receptima, koje su stvorili naši kuvari kompanije Cosori. Takođe smo razvili aplikaciju naziva VeSync u kojoj možete pronaći 100 recepata prilagođenih Vašoj fritezi na vruć vazduh Cosori.

Bolji kvalitet – Manje vremena
Nova tehnologija Air Crisp učiniće da hrana bude ravnomerno skuvana i hrskave teksture. Funkcija predgrevanja friteze na vruć vazduh Cosori Pro, 20% je brža od drugih modela friteza na vruć vazduh, a hranu peče 1,5 puta brže od tradicionalne rerne.

Sigurna i jednostavna za čišćenje
Cosori Pro je izrađena od materijala protiv lepljenja, te se može očistiti za nekoliko sekundi u sudoperi ili staviti u mašinu za sudove.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Pro – friteza na vruć vazduh

Korpica za hranu

Više od 100 recepata

GARANCIJA STOPOSTOTNOG ZADOVOLJSTVA

Zašto odabrati fritezu na vruć vazduh Cosori Pro?


Novi dizajn: Cosori Pro ima potpuno nov i jedinstven dizajn s jasnim ekranom osetljivim na dodir koji je jednostavan za upotrebu. Ovaj model osmišljen je sa ekranom na vrhu uređaja radi jednostavnosti upotrebe. Dizajn Cosori Pro pojednostavljen je kako bi bila lakša upotreba, dok je gornji deo uređaja dizajniran tako da se postavi odozgo na uređaj za lakši pristup.


Jedinstvene karakteristike: ovaj model ima 9 ugrađenih programa kuvanja, čime pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Uz potpuno novu tehnologiju Air Crisp i temperaturnim kapacitetom Cosori Pro od 230°C koji je vodeći na tržištu, hrana brzo postaje zlatnosmeđa i hrskava, dok se vreme potrebno za kuvanje znatno smanjuje.


90 % manje masti: Cosori Pro pruža Vam priliku konzumacije bilo koje vrste hrane bez griže savesti. Sada možete pripremati jela poput: prženih krompirića, pilećih krilaca ili prolećnih rolnica uz 90% manje masti. Vaša hrana imaće podjednako dobar ukus i teksturu s vrlo malo ulja ili bez njega. Tako će Vam Cosori friteza na vruć vazduh pomoći da živite zdravijim životom.

Tiši rad: pored ažuriranih funkcija, ovaj model takođe proizvodi manje buke. Nivo buke iznosi samo 55dB. Možemo Vam garantovati da Cosori Pro proizvodi manje buke od bilo kog modela sličnog kapaciteta.


30 recepata: uređaj se dostavlja sa knjižicom recepata sa 30 pojedinačnih recepata, koje su kreirali naši kuvari. Jednostavni i ukusni recepti za doručak, ručak i večeru. Možete preuzeti i aplikaciju VeSync kako biste ostvarili pristup čak 100 jedinstvenih recepata kompanije Cosori.


Brzo kuvanje: svi naši Cosori modeli programirani su tehnologijom brzog zagrevanja, koja omogućava hrskavu hranu. Ventilatori emituju vruć vazduh, koji se okreće oko hrane za 360 stepeni, čime je kuvanje 1,5 puta brže nego u tradicionalnoj rerni.


Jednostavna za čišćenje: odvojive korpice za hranu premazane su materijalom protiv lepljenja kako bi vazduh što bolje cirkulisao oko jela. Korpice za friteze na vruć vazuh Cosori Original mogu se očistiti u nekoliko sekundi. Mogu se prati u mašini za sudove, čak i sa drugim kuhinjskim priborom.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mišljenja

Još nema mišljenja o ovom proizvodu.
Napišite recenziju!